|
|
W dniu 2.06. 2014 r. studenci II roku IPŻ mieli zajęcia terenowe z przedmiotu - technologia produkcji spożywczej i gastronomicznej w hotelu "MERCURE" w Krynicy Zdroju.
Celem zajęć było poznanie struktury organizacyjnej, zasad funkcjonowania hotelu franczyzowego, a także układu funkcjonalnego części gastronomicznej.
Dzięki uprzejmości pani Katarzyny Motyl - współwłaściciela hotelu, studenci mogli zobaczyć nie tylko część gastronomiczną i konferencyjną hotelu, ale także spa, siłownię i pokoje hotelowe.
![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image004.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image001.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image002.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image005.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image006.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image007.jpg)
![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image008.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image009.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image011.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image012.jpg) ![](http://www.pwsz-ns.edu.pl/it/media/Image/galeria/zajecia_krynica/image013.jpg) |
|
|
|
|